Meditáció

kényelmes ruhában történik

A meditáció több mint csak egy módszer ellazításra. A meditációnak tartós pozitív hatása van az életünkre és nem csak szellemileg, hanem fizikailag is. A meditáció egy nagyon kellemes ellazult állapot, amikor figyelmünket a külvilágról a belső világunkra – önmagunkra (a valódi énünkre) irányítjuk, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és elménket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való összpontosításnak.

A cél a belső béke, nyugalom és boldogság elérése. Ebben az relaxált állapotban testünk és lelkünk feszültsége feloldódik, idegrendszerünk kiegyensúlyozódik és koncentrálóképességünk megnövekszik. Ennek hatására nyugodtabbak, harmonikusabbak leszünk. Rendszeres végzésével ez a nyugodt, békés állapot tartóssá válik. A meditáció során olyan különleges lelkiállapotba kerülhetünk, amelynek segítségével leküzdhetjük bizonyos nehézségeinket, félelmeinket.

VEZETETT MEDITÁCIÓ

STRESSZOLDÓ

Ülő vagy fekvő helyzetben történő vezetett meditáció a stresszoldásért és a teljesebb életért!

Foglalj időpontot most!

Javaslom, hogy legalább két hétre előre foglalj időpontot.

+36 30 518 0636

info@napfenypont.hu

napfenypontpecs

Fizethetsz kártyával és mobil applikációval is!

A kényelmed érdekében a készpénz mellett már bankkártyával és OTP SZÉP kártyával is rendezheted a szolgáltatási díjakat. Sőt újdonságként már Revolut és Wise mobil alkalmazásokkal is fizethetsz!