Reiki

kényelmes ruhában történik

A Reiki energiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusait. Serkenti a méregtelenítési folyamatot, javítja az anyagcserét, segíti és gyorsítja a regenerációt. Mozgásba hozza a test energiáit, kimerültség esetén helyreállítja a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a gyógyító reak­ciókat. Kiegészíti, harmonizálja a természetes gyógymódokat, csökkenti a gyógyszerek, orvosi kezelések mellékhatásait, sérülések, csonttörések, műtétek után pedig gyorsítja a regenerációt.

A Reiki formája minden egyes kezelést végzőnél más és más, kicsit eltér, de a kezelés központjában mindig a beteg áll. Hathatunk a problémás szervre, az immunrendszerre, a szabályozásra (idegi, hormonális). A Reiki nem csupán a szervezet anatómiai, biokémiai szerkezetében, biológiai, élettani funkcióiban hoz létre változásokat. Miközben segíti a szervezet regenerálódását, beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, egyidejűleg lelki, szellemi szinteken is hat.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül működik hívőknél és ateistáknál egyaránt. A Reiki nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez nem más, mint a szeretet energiája.

Reiki

ENERGETIZÁLÓ

Energiát visz be a szervezetbe. Beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Mindenkinek ajánlott!

Foglalj időpontot most!

Javaslom, hogy legalább két hétre előre foglalj időpontot.

+36 30 518 0636

info@napfenypont.hu

napfenypontpecs

Fizethetsz kártyával és mobil applikációval is!

A kényelmed érdekében a készpénz mellett már bankkártyával és OTP SZÉP kártyával is rendezheted a szolgáltatási díjakat. Sőt újdonságként már Revolut és Wise mobil alkalmazásokkal is fizethetsz!